irodaszer.nanoweb.hu

Eagle irodaszerek
Carioca filctoll

Carioca filctoll - Színező készlet, kifestő készlet

Kifestő és színező készlet 3D Kingdom

56 darabos három dimenziós építő, kifestő és színező készletA doboz méretei : 35 x 35 x 6 cm. A felépített vár mérete : 35 x 68 x 23 cm. A színező készlet tartalma: 24 darab Carioca Joy normál filctoll, 12 darab Carioca Jumbo vastag filctoll, felépítési és színezési útmutató és a felépítendő vár alkatrészei.

Kreatív oktató játék gyerekeknek, könnyen összerakható. Környezetbarát, újrahasznosított és 100% biztonságos anyagokból készült. A filctollakban levő festék a legtöbb ruhából kimoshatóHárom éves kor alatt nem ajánlott a lenyelhető apró alkatrészek miatt. Megfelel az CE, ASTM D-4236, EN-71 normának.

Carioca Scenic 3D KingdomCarioca filctoll színező készlet

Kifestő készlet

Carioca Fantasy City 78 darabos kirakós játék és kifestő színező készlet tartalma:

24 darab Joy Carioca filctoll, 12 darab Jumbo Carioca filctoll egyuniverzális alátét, egy darab Unix Clip ragasztóstift és 40 darab kifesthető kocka. A kockák élmérete : 5.5 cm. Kreatív oktató játék gyerekeknek, könnyen összerakható. A 40 darab kockának mind a hat felülete kifesthető majd ebből összeállítható négy fantasztikus város. Az összeállításhoz útmutató mellékelve van. A kifestett és összeállított építmény mérete: 30 cm x 50 cm. Környezetbarát, újrahasznosított és 100%-ig biztonságos anyagokból készült. A filctollakban levő festék nem mérgező és a ruhából kimosható. Három éves kor alatt nem ajánlott a lenyelhető apró alkatrészek miatt. A doboz mérete: 36 cm x 50 cm x 7 cm. Carioca filctoll - Színező készlet, kifestő készlet

Carioca Block Fantasy CitySzínező készlet

Színező készlet

Carioca Block Old Village 78 darabos színező készlet tartalma:

24 darab Joy filctoll, 12 darab Jumbo rost egy univerzális alátét, egy darab Unix Clip stiftes ragasztó és 40 darab kifesthető kocka. A kockák élmérete : 5.5 cm. Kreatív oktató játék gyerekeknek, könnyen összerakható. Környezetbarát, újrahasznosított és 100% biztonságos anyagokból készült. A festék a legtöbb ruhából kimosható. Három éves kor alatt nem ajánlott a lenyelhető apró alkatrészek miatt. A doboz méretei: 36 cm x 50 cm x 7 cm.

Carioca Block Old VillageSzínező készlet

Kifestő és színező

Carioca Block Green Valley 78 darabos színező készlet tartalma:

24 darab Joy filctoll, 12 darab Jumbo rost egy univerzális alátét, egy darab Unix Clip ragasztóstift és 40 darab kifesthető kocka. A kockák élmérete : 5.5 cm. Kreatív oktató játék gyerekeknek, könnyen összerakható. Környezetbarát, újrahasznosított és 100% biztonságosanyagokból készült. A festék a legtöbb ruhából kimosható. Három éves kor alatt nem ajánlott a lenyelhető apró alkatrészek miatt. A doboz méretei: 36 cm x 50 cm x 7 cm

Származási hely: Olaszország, Carioca, Universal

Carioca Block Green ValleyKifestő és Színező készlet
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.