irodaszer.nanoweb.hu

Eagle irodaszerek
Színes ceruza készlet

Színes ceruza készlet

Vastag Carioca színes ceruza készlet Jumbo

6 darab, lakkozott és hegyezett jó minőségű cédrus fából készült vastag színes ceruza készletben. A vastag színes ceruzákban levő törésálló bél átmérője 6 mm és csak természetes pigmentet tartalmaz. Jól fedő, élénk színek. A Carioca színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a színes ceruzák felületén levő lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem javasolt, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek beszívhat vagy lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán található utasításokat. A Carioca színes ceruza készlet megfelel az ASTM D-4236, CE és EN71 szabványoknak.

Carioca Jumbo Vastag színes ceruza készlet

6 darabos vastag háromszögletű színes ceruza készlet

Vastag háromszögletű színes ceruza készlet. Lakkozott, hegyezett, jó minőségű cédrus fából készült, jól hegyezhető háromszög alakú színes ceruzák 6 különböző színben. A háromszögletű színes ceruzákban levő ceruzabél átmérője 6 mm és természetes festékanyagot tartalmaz. Mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a ceruzabél pigmentjei, sem a vastag színes ceruza felületén levő lakk. A vastag színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem javasolt, tekintettel az apró alkatrészekre, amit a gyermek beszívhat vagy lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán található utasításokat. A vastag színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Háromszögletű színes ceruza készlet

Vastag színes ceruza készlet

6 darabos, natúrfa, hegyezett, festetlen, jó minőségű cédrus fából készült vastag színes ceruza készlet. A natúrfa, vastag színes ceruzákban levő törésálló ceruzabél átmérője 6 mm és csak természetes festékanyagokat tartalmaz. Jól fedő és élénk színek. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a ceruzabél pigmentjei, sem a színes ceruzák felületén levő lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem javasolt, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek beszívhat vagy  lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán található utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Jumbo Vastag színes ceruza készlet

Natúrfa színes ceruza készlet

6 darabos, hegyezett, normál vastagságú, natúrfa, cédrus fából készült, festetlen, hatszögletű színes ceruza készlet. Jól fedő és élénk színek. A kiváló minőségű, cédrus fának köszönhetően kiválóan hegyezhető. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a törésálló ceruzabél pigmentjei, sem a színes ceruza felületén levő színtelen lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem javasolt, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek beszívhat vagy lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruzák dobozán található utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Diamant színes ceruza készlet

Hegyezett Diamant színes ceruzák 6 darabos készletben. A hatszögletű cédrus fa test kiválóan hegyezhető. Jól fedő és ragyogó színek. A törésálló bél természetes pigmentet tartalmaz. színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétzöld, sötétkék, barna, sárga. színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a törésálló bél pigmentjei, sem a színes ceruza felületén levő lakk. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruzák dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Diamant Színes ceruza készlet

12 darabos háromszögletű színes ceruza készlet

Vastag, festett, kiváló minőségű cédrus fából készült háromszögletű színes ceruza készlet. A színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. A vastag, háromszögletű színes ceruzákban levő bél átmérője 6 mm és természetes pigmentet tartalmaz. Mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a színes ceruza felületén levő lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruzák dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Vastag színes ceruza

Natúr színes ceruza készlet

Natúr, festetlen, cédrus fából készült kiváló minőségű, vastag színes ceruza készlet. Színes ceruzák, hatszögletű, vastag cédrusfa testtel és 6 mm-es vastag színes béllel. A színes ceruza készlet 12 különböző színes ceruzát tartalmaz. vastag, natúr színes ceruzákban levő törésálló bél átmérője 6 mm és csak természetes pigmentet tartalmaz. Jól fedő és ragyogó színek. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Jumbo Színes ceruza készlet

12 darabos natúr színes ceruza készlet

12 darabos, festetlen, natúr cédrus fából készült, hatszögletű színes ceruza készlet normál vastagságban. Jól fedő és ragyogó színek, a jó minőségű cédrusfának köszönhetően kiválóan hegyezhető. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a törésálló bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruzák dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Diamant Natural Színes ceruza készlet

12 darabos Diamant színes ceruza készlet

színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. Festett, kiváló minőségű cédrus fából készült hatszögletű színes ceruza készlet, normál vastagságban. A ceruzákban törésálló bél van. Jól fedő és ragyogó színek, köszönhetően a természetes pigmenteknek. A jó minőségű cédrusfa, kiválóan hegyezhető. A színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétkék, sötétzöld, barna, sárga, világoskék, világoszöld, lila, narancssárga, világosbarna, fehér. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő lakk. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruzák dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

Diamant Színes ceruza készlet


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.